Marbella 2017


 

Week 1: 6 t/m 13 februari     VOL

Week 2: 13 t/m 20 februari

Week 3: 20 t/m 27 februari     VOL

Villa & Kok

De villa is gelegen in Fuengirola, vlakbij Marbella met als vluchthaven Malaga. Het heeft 8 slaapkamers en 5 badkamers. Een grote living en een zeer relaxte tuin. Met een schitterend uitzicht over de kust een absoluut genot om een week te bivakkeren.

Onze koks Francois en Hugo zijn chef en sous-chef van restaurant stadscafé de Spaarbank te Tilburg. Zij gaan al jaren mee met ons en weten onze gasten altijd te verrassen en verwennen met hun heerlijke gerechten.. Heeft u nog speciale wensen?

Golf

Tijdens de golfvakantie zal er maar liefst 5x gespeeld worden op de bekende banen van La Cala (America, Europa & Asia), Cabopino en Los Arqueros. Allemaal schitterende banen met fantastische vergezichten, zie hiervoor ook de foto. Overal zijn de bergen en de zee te zien. De banen zijn zeer afwisselend en er zal maar liefst 3x gezamenlijk getraind worden onder leiding van de Golf4You professionals en van een 'echte' Spaanse professional. Alle rondjes zijn er genoeg buggy's ter beschikking om gebruik van te maken.

All-inclusive

Dit wordt vaak gezegd, maar wij menen het ook echt. Wij zorgen voor de vliegtickets, het vervoer van en naar het vliegveld en de golfbanen, al het eten en drinken in de villa en natuurlijk alle greenfees en buggy's.

 

Dit voor een geweldige prijs van..

 

€ 1249.- p.p. o.b.v. 2-persoonskamer

 

Meld u snel aan, want vol = vol!